Без рубрики

Promovativa afacerea pe Google

  • By kwaliyi smiyj
  • Published 03/15/2013
  • Article Writing

In ultima perioada au crescut ofertele de promovare SEO. Important este ca sa cunoastem ce inseamna SEO, cuvint foarte raspindit. SEO reprezinta prescurtarea de la “Search Engine Optimization”, care tradus in limba romana ar insemna “optimizare pentru motoarele de cautare”. Desi prescurtarea de SEO inseamna in fond optimizare, curent in limba romana se foloseste optimizare SEO.Activitatea de optimizare si promovare SEO reprezinta, in fapt actiunile intreprinse asupta unui site si in exteriorul lui, actiuni care sa-l propulseze pe pozitii fruntase in ierarhiile motoarelor de cautare. Toate firmele care detin un site doresc sa se gaseasca pe primele zece pozitii, ceea ce inseamna prima pagina, ale unui motor de cautare. Acest lucru se datoreste faptului ca existenta pe aceste pozitii prezinta o serie de avantaje, cum ar fi : cresterea numarului de clienti, deci cresterea implicita a vinzarilor.

Ei bine, pentru a fi pe aceste pozitii este nevoie de optimizare SEO. Activitatea de optimizare SEO, cuprinde doua domenii: optimizare SEO – on page si promovare SEO  – off page. Prin activitatea de optimizare SEO – on page se intelege actiunea asupra site-ului propriu zis, iar prin aceea de off page obtinerea, in mod natural, de backlinkuri catre siteul optimizat. Activitatea de optimizare site este foarte vasta, iar obtinerea de rezultate, in speta ocuparea unui loc pe prima pagina a motoarelor de cautare, se face cu foarte mare grija si cere timp. Orice greseala se plateste prin

scoaterea de pe pagina a site-ului. Dar daca se respecta etapele procesului de optimizare site, atunci rezultatele vor fi spectaculoase.Primul pas care se face este sa se creeze site-ul. In acest moment, de optimizare site ,se acorda o imprtanta mare alegerii numelui adomeniului.Numele domeniului trebuie sa aiba legatura cu domeniul de activitate. Este foarte important acest lucru deoarece cei ce vor vizita site-ul trebuie sa stie ce produse sau servicii ofera firma respectiva. Din aceleasi motive trebuie acordata o importanta deosebita si alegerii titlului paginii.In activitatea de optimizare site se mai acorda o atentie sporita meta tag-urilor, elementelor header, densitatii cuvintelor cheie, optimizarii linkurilor interne, optimizarii imaginilor si creerea unui sitemap. O alta etapa in activitatea de optimizare site este aceea de a obtine backlink-uri.Aceasta activitate se realizeaza in afara site-ului. Discutam deci despre optimizarea off page care completeaza optimizarea on page. In activitatea de optimizare site, cca 20 la suta il reprezinta optimizarea on page, iar 80 la suta il reprezinta optimizarea off page. Prin promovarea siteului off page se urmareste obtinerea de linkuri catre site-ul optimizat de pe site-uri straine. Este foarte bine ca aceste linkuri sa vina dupa acele site-uri care au un page rank mare. Este foarte importanta ancora backlink-ului, iar site-ul de pe care provine sa fie cu relevanta mare.

Obiectivele ce se stabilesc in procesul de promovare web site depind si de cit de puternica este concurenta.

icon_rss-1668598

Share:

Related Posts

Menu